Female Gel laat vrouwen intenser genieten en meerdere malen hun hoogtepunt bereiken!

Uit onderzoek is gebleken dat veel vrouwen hun hoogtepunt net niet bereiken tijdens het samen zijn met hun partner waardoor zij niet het genot van een gelijktijdig orgasme met hun partner ervaren. Zou het voor deze vrouwen niet fantastisch zijn wanneer zij met een klein beetje crème dat wel kunnen ervaren? Voor deze vrouwen en natuurlijk voor alle andere vrouwen die het gewoon prettig lijkt om meerdere malen achtereen een hoogte punt te bereiken, is Female Gel ontwikkeld. Dit genotsmiddel verhoogt de sensualiteit zoveel dat het vrouwelijke orgasme kan worden gegarandeerd. Female Gel zorgt niet alleen voor een extra aangenaam gevoel maar de frisse geur en smaak maken dat ook orale sex een niet te versmaden onderdeel wordt van het liefdesspel.

Female Gel maakt glad en heet!

Regelmatig gebruik voor telkens een beter resultaat!

Direct na het aanbrengen zult u de heerlijke koude en warme sensaties elkaar voelen opvolgen en na enkele ogenblikken zult ervaren dat het heerlijke intens warm prikkelende gevoel zich door uw schoot verspreid. De clitoris is nu extra gevoelig en zal sterke verlangens oproepen die bij stimulatie een zeer heftig orgasme veroorzaken. Deze intense gevoelens houden een half uur of zelfs langer aan. Female Gel zal bij regelmatig gebruik telkens een beter resultaat boeken.

Female Gel laat u verlangen naar meer

Female Gel verhoogt de vaginale vocht productie

Bestellen

Female Gel wordt in een neutrale verpakking verstuurd en wordt discreet door TPG post bij u thuis bezorgd. U heeft de mogelijkheid om het gewenste aantal flacons te bestellen door op een van de onderstaande plaatjes te klikken:

1 Female Gel

1 Female gel

Bestel 1 flacon met 15 ml
Nu voor: € 9.95

1 Female Gel

2 Female gel

Bestel 2 x 15 ml flacon en bespaar € 1,90
Nu voor: € 18.00

1 Female Gel

3 Female gel

Bestel 3 x 15 ml flacon en bespaar € 3,60
Nu voor: € 26.25

Ingredienten

Aqua, Arnica, propylene glycol, Triethanolamine, Carbomer, Chloromethylethylisothiazolinone, Menthol, E122